sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Vko 6

Näin saatiin AP:n kisat hienosti vietyä läpi. Palkintopalli sijoituksia tuli vaikka millä mitalla ja meidän urheilijoita nousi ykköspallillekkin monessa sarjassa, niin pojissa, miehissä kuin tytöissäkin. Hienoa oli katsella kaikkein suorituksia ja sitä, kuinka moni sai säilytettyä kisaan reenien tason tai pystyi jopa petraamaan siitä. Se on kisamiehen/-naisen merkki se! Onnea vielä kaikille menestyneille ja kiitokset urheilijoille ja talkoo väelle.

Ensiviikonloppuna on tarkoitus suunnata Pikkulentäjien kanssa Kaitsun johdolla pohjanmaalle, Alahärmään ja Seinäjoelle. Ilmoittautuminen päättyy tiistaina, joten olkaapa kaikki kisoihin lähtijät hereillä ja ilmotelkaa jälleen Pauliinalle halustanne lähteä reissuun. Pauliinan numero on 044 2637 390. Kyseessä on siis Lady cupin ensimmäiset osakilpailut, joissa sarjat myös pojille. Etenkin nyt tytöt liikkeelle. Lisätietoja kisoista löytyy finnjumpin.fi sivuilta.

Harjavallan KLL:n mestaruuskisoihin lähtö on nyt mietintämyssyn alla. Moni oli halukas lähtemään samana viikonloppuna 15.-17.2 Vuokattiin harjoitusleirille, joten miettikääpä tätä vaihtoehtoa ja keskustellaan asiasta sitten keskiviikon reeneissä.

Viikon ohjelma:

Pikkulentäjät:

Ke 6.2: Mäki Kuilulla klo 17.30 (Timo)

To 7.2 Mäki Kuilulla klo 17.30 (Kaitsu)

Pe-Su 8.-10.2: Kisareissu Alahärmä-Seinäjoki (Kaitsu)

Kuilun Kotkat:

Ke 6.2: Mäki Puijolla klo 17.00 K-65 (Kaitsu)

To 7.2: Mäki Kuilulla klo 17.30 (Timo)

La 9.2: Mäki Kuilulla klo 12.00 (omatoiminen)

-Timo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti