keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Hello!

Kiteen leirin ohjelmaa:

Kiteelle siis lähdetään lauantaina ja tässä muutamia juttuja mihin kannattaa varautua sekä leirin aikataulua. Majoitus paikassa on uinti ja sauna mahdollisuus joten ottakaa uikkarit matkaan. Aamupala tehdään itse ja lounaat on hoidettu etukäteen Timon toimesta. Lounaan hinta on aik.7€, alle 10v. 5€ ja alle 3v. 3,5€ per lounas. Majoituksista ja lounaista menee lasku seuraan josta ne toimitetaan sitten asianomaisille. Lauantain päivälliseen pitää varata rahaa mukaan ja se toteutetaan sitten jossain paikallisessa ruokapaikassa esim. ABC? Myös omia eväitä saa ottaa mukaan.

Kiteen mäkien hissi jota käytetään isoissa mäissä on tällä hetkellä poissa käytöstä, mutta sehän ei meitä haittaa koska meidän urheilijat ovat niin rautaisessa kunnossa ja hyppy halut ovat  kovat että tälläinen sivuseikka ei menoa hidasta? ;) Sukset kannattaa voidella jo kotona ettei paikanpäällä tarvitse huolehtia siitä.

Lauantaina sitten kokoonnutaan koko porukka kuilulle ja pakataan sukset ym. kamat niin että kaikki pääsevät matkustamaan mukavasti. Kokoontuminen klo.8.45. Mikäli on jotain muita suunnitelmia joista ette ole vielä Timon kanssa jutelleet matkustamisesta liittyen niin olkaa yhteydessä Timoon koska Timolla on paras käsitys kyyti hommeleista.

La.11.2:

8.45: Kokoontuminen kuilulle ----->Kitee

12.00: Lounas ja majoitus

13.30: Kokoontuminen mäelle +mäkiharj.

17.30: Mäkiharj.

19.30: Päivällinen

ilta:   Sauna+uinti

Su.12.2:

8.30: Aamupala

9.30: Kokoontuminen mäelle+mäkiharj.

12.00: Lounas+huoneiden luovutus

13.30: Mäkiharj.

15.00: Kotiin------->

Jaakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti